Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Γεννηματά: Μαϊμού η καθαρή έξοδος . Τέλος στα σενάρια για απλή αναλογική

Για έλλειψη νομιμοποίησης να δεσμεύσει η κυβέρνηση τη χώρα μακροχρόνια μετά το τέλος των Μνημονίων, έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, έκλεισε οριστικά την πόρτα στα νέα σενάρια περί απλής αναλογικής, κι ανέφερε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση, καλώντας τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για το τι διαπραγματεύεται με τους δανειστές. 

Η κ. Γεννηματά έκανε αναφορά για εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, είναι μαϊμού» και πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη να φέρει την ανάπτυξη επικαλούμενη τα νέα στοιχεία της Κομισιόν.

«Χτυπάω καμπανάκι κινδύνου», είπε και άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι δίνει ραντεβού το φθινόπωρο, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία τις επόμενες μέρες.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει ποιον θα εμπιστευθεί για να οδηγήσει τη χώρα την επόμενη μέρα. Ερωτηθείσα εάν θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής με τη ΝΔ μετά τις εκλογές, η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι θα αποφασίσει ο λαός με τη ψήφο του στις εκλογές ποιές δυνάμεις θα οδηγήσουν τη χώρα την επομένη ημέρα μετά τη λήξη του μνημονίου. Η ίδια απέρριψε κάθε προσπάθεια από κυβερνητικής πλευράς, να επανέλθει στην άμεση ψήφιση και ισχύ της απλής αναλογικής λέγοντας: «Όχι άλλα κόλπα».

Προέβλεψε εκπλήξεις για όλους στις κάλπες, και τάχθηκε υπέρ προγραμματικής συμφωνίας με προοδευτικό πρόσημο.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, που δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΣΥ, η Φώφη Γεννηματα ξεκαθάρισε ότι στα θέματα ατομικών δικαιωμάτων οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση, και επιφυλάχθηκε για θετική ψήφο επί της αρχής εφόσον υπάρξουν θετικές αλλαγές στο νομοσχέδιο.
Πηγή: skai.gr