Σκουρλέτης: Βαρύ το κλίμα για τον Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ

"Βαρύ το κλίμα" για τον Πέτρο Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε στον ΣΚΑΪ μας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι θα ξέρουμε εντός της ημέρας αν θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε χθες ο βουλευτής.

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί το κόμμα του σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα και τόνισε ότι ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για την τύχη του κ. Τατσόπουλου, είπε στο σταθμό μας ο Γαβριήλ Σακελαρίδης, μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Τατσόπουλος μέσω του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι έθεσε στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεσπώντας παράλληλα κατά των εσωκομματικών επικριτών του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Πέτρο Τατσόπουλο για εξηγήσεις σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και από την πλευρά Τσίπρα υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση Τατσόπουλου, όπως εκνευρισμός υπάρχει και σε πολλά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου.

Εν τω μεταξύ, συνεδριάζει σήμερα το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει ανακύψει με τον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.
Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον βουλευτή ή ο κ. Τατσόπουλος να παρευρεθεί στο προεδρείο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr