Σοκάρει η εικόνα της αδυνατισμένης Sharon Osbourne

Η γνωστή τηλεπερσόνα είπε ότι ένιωθε ναυτία καθημερινά 

Η εικόνα της 70χρονης Sharon Osbourne έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της. Η γνωστή τηλεπερσόνα παραδέχτηκε πρόσφατα ότι έχασε πάνω από 14 κιλά μέσω αμφιλεγόμενων ενέσεων απώλειας βάρους, αλλά από τότε νιώθει ναυτία. 

Η Sharon αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι έχασε αρκετά κιλά σε διάστημα τεσσάρων μηνών μετά τη χρήση ενός ενέσιμου φαρμάκου που μειώνει την όρεξη. Η πρώην κριτής του X Factor είπε ότι ένιωθε ναυτία καθημερινά και επέμεινε ότι δεν ήταν μια «γρήγορη λύση».

Ωστόσο, όπως γράφει η «Daily Mail», η Sharon έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να χάσει βάρος. Μάλιστα, το 1999, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης (γαστρικού bypass) για να τη βοηθήσει να αδυνατίσει σημαντικά. 

Ωστόσο, αργότερα παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για την επέμβαση και το 2014 δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι αισθάνθηκε σαν «απατεώνισσα» που χρησιμοποίησε μια ιατρική επέμβαση για να τη βοηθήσει να χάσει βάρος, αντί να το κάνει όλο αυτό μέσω δίαιτας και σωματικής άσκησης. «Σου προκαλεί εμετό όλη την ώρα», είχε πει η ίδια. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: δίαιτα