Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν: Οι τίτλοι που κινδυνεύουν να χάσουν - Τι αποφάσισε η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έναν χρόνο μετά την αποχώρηση τους από το Παλάτι και τις υποχρεώσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις τους ως πάτρωνες διαφόρων οργανισμών, φιλανθρωπικών ή πολιτιστικών.

Αυτό δεν έγινε ξαφνικά αλλά ήταν ευλόγως προβλέψιμη κατάληξη. Ο Πρίγκιπας Harry πριν αποχωρήσει από τα καθήκοντά του έκανε  συμφωνία με την οικογένειά του ότι ένα χρόνο μετά θα γινόταν επαναξιολόγηση της κατάστασης και του status των δυο απερχόμενων μελών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες των βρετανικών The Times, η Βασίλισσα έχει πάρει την απόφαση να τους στερήσει διάφορες άλλες επίσημες αρμοδιότητες, μεταξύ των οποίων και τη θέση του Captain General στους Πεζοναύτες του Ναυτικού που ο εγγονός της είναι περήφανος που έχει.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι Sussexes θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους όλους τους ρόλους που τους ανέθεσε η Βασίλισσα ως δώρο, μεταξύ των οποίων η πατρωνία του Εθνικού Θεάτρου, που είχε δοθεί στη Meghan, και αυτή για το Rugby που ανήκε στον Harry.

Το Παλάτι ήταν ξεκάθαρο απέναντι στο ζευγάρι όταν αυτό ανακοίνωσε ότι θέλει να απομακρυνθεί από το Παλάτι. "Δεν υπήρχε επιλογή. Δεν θα μπορούσαν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και αυτό ήρθε η ώρα να γίνει απόλυτα κατανοητό. Θεωρώ ότι ο Harry είναι αναστατωμένος, αλλά έκαναν τις επιλογές τους" δηλώσε πηγή.

"Εργάζονται πάνω σε διάφορα ενδιαφέρονται πράγματα και έχουν τις καλύτερε ευχές απ' όλους για να τα πετύχουν. Αλλά δεν γίνεται να μπερδεύονται οι ρόλοι τους ως εκπρόσωποι του θεσμού με τις εμπορικές επιχειρήσεις που σκοπεύουν να τρέξουν", συμπληρώσε.

Πηγή: Must