Για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν μίλησε ο πατέρας της σημειώνοντας ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και είναι πολύ ευάλωτη.

Η πριγκίπισσα όπως είναι γνωστό έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Νότιο Αφρική καθώς είχε πρόβλημα με την υγεία της, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί με ακρίβεια από το παλάτι τι ακριβώς την ταλαιπωρεί. Ο πατέρας της Michael Wittstock, ο οποίος ζει στην επαρχία Gauteng της Νότιας Αφρική σε συνέντευξη του σε ξένα ένθετα παραδέχτηκε ότι η κόρη του βρισκόταν όντως εκεί σε νοσοκομειακή μονάδα, αλλά ο ίδιος δεν την επισκέφτηκε καθότι φοβήθηκε τον κίνδυνο μόλυνσης της με κορωνοϊό.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι «ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη» και συμπλήρωσε ότι «γνωρίζοντας πώς προπονούνταν την εποχή που ήταν ενεργή αθλήτρια ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα επέστρεψε πριν ένα μήνα στο Μονακό, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της, καθώς σύμφωνα με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο υποφέρει από «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις