Kanye West: Δημοσιεύτηκαν παλιές φωτογραφίες της συζύγου του να ποζάρει τόπλες και όχι μόνο…

Οι σέξι φωτογραφίες για τη Censori δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές να φορά ιδιαίτερα αποκαλυπτικά ρούχα

Η σύζυγος του Kanye West τραβάει τα βλέμματα με μια σειρά από φωτογραφίες που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια από την εποχή που ήταν μοντέλο. Η Bianca Censori επιδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας ένα στρινγκ μπικίνι και τίποτα άλλο… 

Η σύζυγος του Kanye West

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Instagram στις αρχές του 2021. Στις σέξι φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν για την προώθηση της καλοκαιρινής συλλογής γνωστής μάρκας μαγιό, το μοντέλο από την Αυστραλία καλύπτει το στήθος της με φύκια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASHA LABEL (@sasha.label)

Η σύζυγος του Kanye West

Οι σέξι φωτογραφίες για τη Censori δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές να φορά ιδιαίτερα αποκαλυπτικά ρούχα. Κατά τη διάρκεια των ατελείωτων καλοκαιρινών διακοπών της ίδιας και του West στην Ιταλία, η 28χρονη σχεδιάστρια φαίνεται πως έχει κάνει τα «διάφανα» κορμάκια μέρος της καθημερινής της γκαρνταρόμπας. Επίσης, η ίδια δεν φοράει εσώρουχα με τα συγκεκριμένα ρούχα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASHA LABEL (@sasha.label)

Η σύζυγος του Kanye West

Και όχι μόνο αυτό, η Censori και ο ράπερ του «All of the Lights» έχουν, επίσης, αποφασίσει να παραλείψουν να φορούν παπούτσια και κάλτσες κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους. 

Η σύζυγος του Kanye West

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASHA LABEL (@sasha.label)

Πηγή: skai.gr
TAGS: Kanye West