Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε έργα ή δράσεις που ξεκίνησαν αρκετό καιρό πριν και θα αισθανθείτε βαθιά ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση. Δράσεις που έχετε ξεκινήσει στο παρελθόν, τώρα έχετε την εύνοια να τις ολοκληρώσετε. Για ορισμένου θα φέρει η μέρα αποκαλύψεις, που θα έχουν σαν συνέπεια να ανατραπούν κάποιες καταστάσεις ή ισορροπίες.

Ταύρος

Κάποια σχέση ίσως να αισθανθείτε σήμερα ότι σας πιέζει αφόρητα και να αναζητήσετε διεξόδους διαφυγής. Μπορεί όμως αντίθετα να αισθανθείτε εσείς αυξημένη ευθύνη απέναντι σε κάποιο άτομο και να προσφέρετε χείρα βοηθείας. Στον ελεύθερο χρόνο σας ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, ώστε να ανανεώνεστε.

Δίδυμοι

Απρόβλεπτες ευχάριστες εξελίξεις θα απογειώσουν ενδεχομένως την καριέρα σας σήμερα. Εάν ασχολείστε με την συγγραφή ενός έργου, τώρα μπορεί να το ολοκληρώσετε και να σημειώσει εκδοτική επιτυχία. Μυστικά που θα αποκαλυφθούν ίσως σαν δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν.

Καρκίνος

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε σήμερα! Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσετε να έχετε σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά στο μέλλον.

Λέων

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει. Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

Παρθένος

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

Ζυγός

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία θα σας φέρει στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδεύετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Τοξότης

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάσετε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που  σας απασχολούν, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας. Θα κάνετε έξυπνες ενέργειες, αλλά σας βοηθά και η διαίσθησή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς να ολοκληρώσετε την έρευνα σας.

Αιγόκερως

Είστε άτομα παθιασμένα και έχετε την τάση να ηγείστε των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική, και όχι συναίσθημα. Οι προκλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, καθώς και ο πόνος ή η απόρριψη. Μέσα από τις εμπειρίες αυτές ανδρωνόμαστε και θωρακιζόμαστε για τα ακόμη πιο δύσκολα της ζωής.

Υδροχόος

Θα επιθυμούσατε σήμερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να περάσετε λίγες ώρες με φιλικά πρόσωπα ή ακόμη και σε μια εκδρομή στη φύση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα σπα ή να αθληθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση!

Ιχθείς

Κάτι στον εργασιακό χώρο σας κάνει να αισθάνεστε άβολα και περίεργα. Ο τρόπος που σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες δεν είναι ο αναμενόμενος. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες ενδόμυχες φοβίες σας ίσως να πραγματοποιηθούν σήμερα. Ακόμη και αν είναι έτσι, οπλισθείτε με θάρρος και δύναμη και προχωρήστε παρακάτω.

Πηγή: thebest