Κλείσιμο

ΗΠΑ: Η πιο «καυτή μαμά» του κόσμου σε διπλά ραντεβού με την κόρη της (pics) 

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια που αποκαλείται «η πιο καυτή μαμά στον κόσμο» βγαίνει τώρα διπλά ραντεβού με την κόρη της. Η 44χρονη Τζολίν Ντίαζ έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι αφού οι θαυμαστές του Instagram παρατήρησαν ότι έμοιαζε εντυπωσιακά με την κόρη της, Μίλανι Παρκς, 21 ετών. Τώρα, μαμά και κόρη – που δικαίως τις συγχέουν με αδερφές – έχουν μπει σε εφαρμογές γνωριμιών και… ενώνουν τακτικά τις δυνάμεις τους στις ρομαντικές τους εξόδους για να εγκρίνουν η μια τους υποψήφιους συντρόφους της άλλης. 

«Όταν βλέπουμε και οι δύο ανθρώπους, πηγαίνουμε συχνά για μπόουλινγκ, σινεμά, πεζοπορίες στην παραλία», είπε η Ντίαζ στο Jam Press. «Η Μίλανι ζητά τη συμβουλή μου για τα ραντεβού συνέχεια. Μου αρέσει που εμπιστεύεται τις συμβουλές που δίνω. Νιώθω ότι είναι ισορροπημένη στα ραντεβού και χαίρομαι που οι εμπειρίες μου μπορούν να τη βοηθήσουν». 

Ενώ η Ντίαζ έρχεται συχνά σε επαφή με νεότερους άντρες σε εφαρμογές γνωριμιών, είναι χαρούμενη που αφήνει τους millennial άνδρες στην κόρη της. 

«Η ηλικία για μένα δεν παίζει ρόλο. . . αλλά δεν θέλω να βγω ραντεβού με ένα ‘αγόρι – παιχνίδι’», είπε στο Jam Press. «Δεν θα σκεφτόμουν ούτε κατά διάνοια να βγω με κάποιον που είναι αρκετά νέος ώστε να είναι φίλος με την κόρη μου». 

Οι ώριμοι άντρες που αναζητούν την αγάπη και ενδιαφέρονται για την Ντίαζ πρέπει να πληρούν τα αυστηρά της κριτήρια. «Ελκύομαι από φιλόδοξους, με κίνητρα άντρες, κάποιον που έχει αυτοπεποίθηση, έχει θετική προοπτική και μπορεί να επικοινωνεί καλά», είπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

Πηγή: nypost.com