Κλείσιμο

Η μυστική συνάντηση της Κέιτ Μίντλετον με τηλεοπτικό κανάλι - Το νέο project της δούκισσας

Μπορεί τα media να αναφέρουν πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ακολουθούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry ωστόσο κάθε άλλο πάρα αυτό συμβαίνει. Η δούκισσα του Campridge φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια της Meghan, αφού πρόσφατα αποκαλύφθηκε από τον βρετανικο Τύπο πως σκοπεύει να εργαστεί σε ένα νέο τηλεοπτικό project.

Πιο συγκεκριμένα, βάση της Mirror, η Middleton πραγματοποίησε μια μυστική συνάντηση με τον David Glover του Channel 4, υψηλό στέλεχος του βρετανικού καναλιού, για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ. To ντοκιμαντέρ φέρεται να έχει ως θέμα την διαπαιδαγώγηση των παιδιών στην νηπιακή ηλικία, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα είναι όμοιο με την εκπομπή 'Who Do You Think You Are' στην οποία διάσημοι εξερευνούν την ιστορία της οικογένειάς τους.

"Η Kate ενδιαφέρεται πολύ για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Πιστεύει ότι θα ήταν ένας αποτελεσματικός τρόπος να προωθήσει ένα τόσο σημαντικό θέμα. Έχει εντυπωσιαστεί με την προσπάθεια του William για το Earthshot” αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Πηγή: Must