Χάλασε το φόρεμα της Μέριλιν Μονρό η Κιμ Καρντάσιαν; Οι φωτογραφίες με το πριν και το μετά

Όπως φαίνεται και μόνο το γεγονός ότι το φόρεσε για λίγα λεπτά κατά την είσοδό της στο Met Gala μπορεί να προκάλεσε ζημιά στο «πιο ακριβό φόρεμα του κόσμου».

Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Δώστε της το λάθος φόρεμα και μπορεί απλώς να εξοργίσει εκατομμύρια θαυμαστές.

Η Κιμ Καρντάσιαν τράβηξε τα βλέμματα στο Met Gala του 2022 όταν έφτασε στα σκαλιά του μουσείου φορώντας το εμβληματικό φόρεμα «Happy Birthday, Mr. President» της Μέριλιν Μονρό από το 1962.

Η σταρ των "Kardashians", είπε πως έχασε 16 κιλά πριν από την εκδήλωση για να στριμωχτεί στην ιστορική τουαλέτα και μάλιστα το άλλαξε με ένα αντίγραφο μόλις έφτασε στην είσοδο του πάρτι, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί ελεύθερα με το αυθεντικό.

«Σέβομαι εξαιρετικά το φόρεμα και τι σημαίνει για την αμερικανική ιστορία», είπε στη Vogue πριν από το πάρτι. «Ποτέ δεν θα ήθελα να κάτσω με αυτό ή να φάω φορώντας το ή να διατρέχω οποιονδήποτε κίνδυνο να προκαλέσω κάποια ζημιά», δήλωσε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και μόνο το να ποζάρει για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί με τον Πιτ Ντέιβιντσον μπορεί να προκάλεσε ζημιά στο «πιο ακριβό φόρεμα του κόσμου».

Τη Δευτέρα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του φορέματος, με το πριν και το μετά. Μια από αυτές δείχνει σημάδια από τεντωμένο ύφασμα και να λείπουν κρύσταλλα, ιδιαίτερα γύρω από το κούμπωμα στο πίσω μέρος.

«Η Kim δεν θα έπρεπε ποτέ να φορέσει αυτό το φόρεμα από την αρχή. Εννοώ ότι ναι, είναι ωραίο να αποτίω φόρο τιμής στη Μέριλιν, αλλά θα μπορούσε να είχε φτιάξει ένα αντίγραφο του φορέματος. Αυτό ήταν ένα διαχρονικό και εμβληματικό τεχνούργημα που έχει καταστραφεί», έγραψε ένα άτομο στο Twitter ως απάντηση. «Αφήστε το στην Κιμ να καταστρέψει ένα ιστορικό έργο τέχνης», είπε ένας άλλος.

Ένας τρίτος έγραψε: «Συγχαρητήρια στο Met Gala για την παρουσίαση ενός πραγματικού παραδείγματος του γιατί ένα τμήμα συντήρησης όπως το Ινστιτούτο Κοστουμιών είναι απαραίτητο για ιστορικά σημαντικά ενδύματα».

Πηγή: Pagesix