Κιμ Καρντάσιαν: Τι θα έφτανε να τρώει για να δείχνει νέα -Η δήλωσή της που έγινε viral

Η δήλωσή της προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να αστειευτούν.

Οι δηλώσεις της τηλεπερσόνας και επιχειρηματία, Κιμ Καρντάσιαν ήταν ανέκαθεν καθηλωτικές, ενώ πολλές φορές προκαλούν τις αντιδράσεις των φανς της.

Αυτή τη φορά η ίδια προέβη σε μια δήλωση σχετικά με το μέχρι πού θα έφτανε για να παραμείνει νέα. Συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεπερσόνα σε συνέντευξή της στη «New York Time» δήλωσε πώς είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να δείχνει νεότερη.

«Αν μου λέγατε πως έπρεπε να τρώω κόπρανα κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη πιθανότατα θα το έκανα», είπε χαριτολογώντας η διάσημη star.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής της δεν άργησα να «πέσουν» τα σχόλια των χρηστών στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Γιατί κάτι μου λέει πως το έχει ήδη κάνει», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης ενώ ένας άλλος δημοσίευσε το εξής: «Πόσο θα έτρωγε είναι το θέμα».

Το άρθρο συνέπεσε με την ανακοίνωση του νέου προϊόντος που λανσάρει η επιχειρηματίας για το δέρμα «SKKN by Kim» οπότε τα σχόλια ήταν ακόμη πιο «καυστικά» και αστεία.

«Τα κόπρανα είναι το κύριο συστατικό στο προϊόν;» έγραψε ένας χρήστης.

Όπως και να έχει, η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να στρέψει τα φώτα και πάλι πάνω της και έγινε «έμπνευση» για αστεία σχόλια στα μέσα.

Πηγή: Pagesix