Η σέξι Eva Longoria: Φορά το πιο hot μπικίνι του φετινού καλοκαιριού και κάνει ηλιοθεραπεία

Η Eva Longoria διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Ιnstagram και φροντίζει καθημερινά, σχεδόν, να ενημερώνει τους 9,5 εκατ. ακολούθους της για την καθημερινότητά της

Η 48χρονη Eva Longoria μοιράζεται ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο στο Instagram, καθώς επιδεικνύει την «καυτή» σιλουέτα της με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στην παραλία της Μαρμπέλλας, στην Ισπανία.

Η Eva Longoria

Η Eva Longoria εντυπωσίασε τους 9,5 εκατομμύρια followers της με μια selfie με μπικίνι, καθώς χαλάρωνε σε μια ξαπλώστρα. Με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, η σταρ ανέδειξε την απίστευτη σιλουέτα της στη φωτογραφία.

Η ηθοποιός κάνει διακοπές με τον 5χρονο γιο της Σαντιάγκο στις ισπανικές ακτές και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Eva Longoria

Η Eva Longoria διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Ιnstagram και φροντίζει καθημερινά, σχεδόν, να ενημερώνει τους 9,5 εκατ. ακολούθους της για την καθημερινότητά της. 

Ισπανία

Δεν είναι γνωστό πού μένει η σταρ του Χόλιγουντ, αλλά νωρίτερα φέτος αγόρασε ένα σπίτι στην Costa del Sol της Ισπανίας. Το εκπληκτικό ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Puerto Banús και έχει σχεδιαστεί από τον Melvin Villarroel, έναν διάσημο αρχιτέκτονα της πόλης.

Ισπανία

Πηγή: skai.gr