Megan Fox: Το σώμα μου πονάει από το «βάρος» των ανδρικών αμαρτιών – Έγραψε βιβλίο με ποιήματα

Η 37χρονη ηθοποιός έγραψε βιβλίο με ποιήματά της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου

Η Μέγκαν Φοξ ανακοίνωσε ότι το πρώτο της βιβλίο ποίησης, με τίτλο «Pretty Boys are Poisonous» (Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη), πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Σε δελτίο Τύπου για το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Gallery Books, τμήμα του Simon & Schuster, αναφέρεται ότι «η Φοξ δείχνει στους θαυμαστές της το κακό χιούμορ της, μέσα από μια σπαρακτική και σκοτεινή συλλογή ποίησης». 

Η Megan Fox

Στα πάνω από 80 ποιήματά της, η Μέγκαν Φοξ καταγράφει όλους τους τρόπους με τους οποίους προσαρμόζουμε τον εαυτό μας στο σχήμα αυτών που αγαπάμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι χάνουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία».

Η Megan Fox

Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου «ανεβάζοντας» το εξώφυλλό του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Έγραψα ένα βιβλίο». 

Επίσης, η Φοξ δημοσίευσε και μια δήλωση στην οποία εξηγεί τι σημαίνει το έργο γι' αυτήν. «Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να ‘’εξαφανίσω’’ την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου, εξαιτίας της σιωπής μου», ανέφερε η ίδια. 

Η Megan Fox

Και πρόσθεσε: «Πέρασα όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών. Το σώμα μου πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους.

Η Megan Fox

Η ελευθερία μου υπάρχει, «ζει» σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Η Megan Fox

Πηγή: skai.gr