Bradley Cooper: Του πήρε 8 μήνες για να αγαπήσει πραγματικά την κόρη του – Ποτέ δεν είναι αργά…

Ο 49χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι τους πρώτους μήνες της ζωής της Lea δεν καταλάβαινε όταν οι άλλοι γονείς έλεγαν: «Θα πέθαινα αμέσως για το παιδί μου»

Ο Bradley Cooper παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να νιώσει συνδεδεμένος με την κόρη του, Lea, όταν γεννήθηκε. 

Ο πρωταγωνιστής του «Maestro» εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο podcast «Armchair Expert», του Dax Shepard, και συζήτησε για το πώς είναι ως πατέρας της 6χρονης Lea, η οποία γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017. Ο 49χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι τους πρώτους μήνες της ζωής της Lea δεν καταλάβαινε όταν οι άλλοι γονείς έλεγαν: «Θα πέθαινα αμέσως για το παιδί μου». 

Ο Bradley Cooper με την κόρη του

«Τους πρώτους οκτώ μήνες δεν μπορούσα να καταλάβω καν αν αγαπούσα το παιδί. Και μετά ήρθε αυτή η τεράστια αλλαγή. Όλα από τότε έχουν αλλάξει. Αυτή είναι η εμπειρία μου», συνέχισε ο ηθοποιός. «Μου άρεσε να τη φροντίζω, αλλά θα πέθαινα αν ερχόταν κάποιος με όπλο;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός. 

Παραδέχτηκε ότι όταν δυο μηνών η κόρη του δεν ήταν σίγουρος. «Και μετά, ξαφνικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος προκειμένου «να κάνει τη μικρότερη δυνατή ζημιά που θα μπορούσε να κάνει στην κόρη του».

Ο Bradley Cooper με την κόρη του

Πηγή: skai.gr