Κλείσιμο

Bradley Cooper: Είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια – Ήμουν πολύ τυχερός…

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει βοηθήσει συναδέλφους του όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μπραντ Πιτ να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους εθισμούς, μίλησε για τη «μάχη» του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ απεχθάνεται να μιλά για την προσωπική του ζωή, αλλά για τη «μάχη» του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν είναι καθόλου κρυψίνους. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια της νηφαλιότητάς του, αυτή τη φορά ανάμεσα στα χιονισμένα φαράγγια του Wyoming, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «Running Wild with Bear Grylls» του National Geographic. Ο Κούπερ μίλησε για το πώς τα 19 χρόνια μακριά από το αλκοόλ τον βοήθησαν να «ζωντανέψει» μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες του, κυρίως στην ταινία «A Star Is Born» (2018), για την οποία ήταν υποψήφιος για Όσκαρ.

Όταν ο Βρετανός παρουσιαστής ρώτησε τον Κούπερ ποιοι ρόλοι τον έχουν επηρεάσει περισσότερο, εκείνος ανέφερε το «Hangover» ως σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Η απάντησή του οδήγησε σε μια συζήτηση για τα προβλήματά του με τη χρήση ουσιών. «Είχες σίγουρα κάποια άγρια χρόνια», είπε ο παρουσιαστής, με τον ηθοποιό να απαντά: «Όσον αφορά στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά ναι, αλλά δεν έχει να κάνει, όμως, με τη φήμη». 

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά και ο τρόπος με τον οποίο τον ξεπέρασε, τον βοήθησε να μπει στον χαρακτήρα του στο «A Star Is Born», μια ταινία που σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνίστησε με τη Lady Gaga και η οποία του χάρισε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ. Σε αυτήν υποδύεται τον Τζάκσον Μέιν, έναν αλκοολικό ροκ σταρ. «Το έκανε πιο εύκολο να μπω πραγματικά μέσα στον ρόλο», ανέφερε. Αποκάλυψε, επίσης, ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που ξεπέρασε τα προβλήματά του σε τόσο νεαρή ηλικία. «Ήμουν τυχερός. Είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επίσης βοηθήσει κάποιους συναδέλφους του, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μπραντ Πιτ, να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους εθισμούς, μιλάει για το παρελθόν του και τον εθισμό του σε αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Σε ένα επεισόδιο του podcast Smartless που προβλήθηκε πέρυσι, ο Κούπερ μίλησε, επίσης, για τον εθισμό του στην κοκαΐνη και τα εμπόδια που αντιμετώπισε στις αρχές της καριέρας του. Οι παραγωγοί της εκπομπής, οι ηθοποιοί Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett - καλοί φίλοι του πρωταγωνιστή του American Sniper - τον ρώτησαν πώς κατάφερε να δώσει αυτή τη «μάχη» και μάλιστα στην ηλικία των 20 ετών. «Αγαπούσα τη ζωή και ήθελα να τα καταφέρω», είπε ο ίδιος. 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έχουν εμφανιστεί στις εκπομπές του Bear Grylls, όπου μιλούν για μερικές από τις πιο προσωπικές τους στιγμές, ενώ περνούν ακραίες περιπέτειες. 

Πηγή: skai.gr