Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Καθυστερήσεις θα φέρει η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ’ ευχή! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια.

Ταύρος

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός αλλά και η παρορμητική σας φύση ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για τα συμφέροντα σας. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι μου! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας. 

Καρκίνος

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δίνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που θα σας χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

Λέων

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Οι επιτυχίες σας στα αισθηματικά ή οι ποικίλες κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Παρθένος

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη των γύρω σας…

Ζυγός

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε

Σκορπιός

Κάποιος θα θελήσει να σας προσφέρει μια εξυπηρέτηση σήμερα, αναρωτηθείτε όμως με πιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο… Δεν θα ήταν άσχημο να είστε προσεκτικοί. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τοξότης

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας… Αποφύγετε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάντε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθείτε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

Ιχθείς

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικά ξεφαντώματα! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε στις δαπάνες… Η οικογένεια επίσης σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

Πηγή: thebest