Ο «καλόκαρδος» Brad Pitt: Άφησε ηλικιωμένο γείτονά του να ζει χωρίς ενοίκιο για χρόνια στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος πούλησε το κτήμα του μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες τον Μάρτιο, ήταν ο τέλειος γείτονας για τον ηλικιωμένο φίλο του μετά τον θάνατο της συζύγου του

Ο Μπραντ Πιτ άφηνε τον 105χρονο γείτονά του να ζει χωρίς ενοίκιο στο πρώην πλέον κτήμα του στο Λος Άντζελες, αξίας 39 εκατομμυρίων δολαρίων, για χρόνια, αποκάλυψε η σταρ Elvira Cassandra Peterson σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος πούλησε την έπαυλή του μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες τον Μάρτιο, ήταν ο τέλειος γείτονας για τον ηλικιωμένο φίλο του μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Η 71χρονη Peterson, η οποία έγινε γειτόνισσα με τον Πιτ, αφού του πούλησε το σπίτι της το 1994, είπε ότι ο ηθοποιός είχε χτίσει την έπαυλή του, ενώ είχε αγοράσει και κάποια άλλα κτήματα. 

Η Peterson είπε ότι ο ηθοποιός ήταν πάντα ευγενικός και γλυκός μαζί της όλα τα χρόνια που ήταν γείτονές τους και αποκαλύπτει ότι, σχεδόν, λιποθύμησε όταν είδε τον αστέρα του Χόλιγουντ χωρίς μπλούζα και να χτυπάει ένα σάκο για την προετοιμασία της ταινίας« Fight Club». 

Τον περασμένο μήνα ο διάσημος ηθοποιός πούλησε την έπαυλή του έναντι 39 εκατ. δολαρίων, το οποίο απέχει πολύ από τα 1,7 εκατ. δολάρια που έδωσε όταν την αγόρασε. Ο ηθοποιός συμμετείχε πολύ στη διαδικασία σχεδιασμού, ώστε να δημιουργήσει την τέλεια κατοικία του. Ο Πιτ λέγεται ότι θα κάνει τη μετακόμιση από το Λος Άντζελες σε ένα σπίτι 40 εκατ. δολαρίων στη μικρή παραθαλάσσια πόλη Carmel, στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Πηγή: skai.gr