Κλείσιμο

Vincent Cassel-Tina Kunakey: Άλλο ένα διαζύγιο… - Το ζευγάρι χωρίζει μετά από πέντε χρόνια γάμου

Ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Amazonie

Ο Vicent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του Tina Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φουντώνοντας τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού έπειτα από πέντε χρόνια γάμου. 

Ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Amazonie. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην «Dailymail», το ζευγάρι θα πάει διαζύγιο. «Χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες. Η Tina είναι συντετριμμένη». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο διάσημος ηθοποιός έκανε «like» σε μια από τις αναρτήσεις της συζύγου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει «ανεβάσει» καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ζευγαριού αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Cassel και η Kunakey αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Ο Vicent Cassel ήταν παντρεμένος με τη Monica Bellucci από το 1999 μέχρι το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες, την 18χρονη Deva και την 12χρονη Léonie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

Πηγή: skai.gr