Κλείσιμο

Brad Pitt: Η νέα του αγαπημένη γνώρισε τα παιδιά του – Σοβαρεύει η σχέση με την Ινές ντε Ραμόν

Ο ηθοποιός και η νέα του σύντροφος στηρίζουν ο ένας τον άλλον, καθώς «δέθηκαν» από τα δύσκολα, ομολογουμένως, διαζύγιά τους 

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως «βλέπει» σοβαρά τη σχέση του με τη νέα σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο ίδιος βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει στο διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Paul Wesley. Αλλά και Ινές «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται η Angelina Jolie για τη νέα του σχέση. 

Ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται εν μέσω του δικού του… «πικρού» επταετούς διαζυγίου και της «μάχης» για την κηδεμονία με την Αντζελίνα Τζολί, άρχισε να βγαίνει με την 29χρονη Ινές τον Νοέμβριο και σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του σταρ, το ζευγάρι έχει έρθει απίστευτα κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε στην «DailyMail» ότι πλέον ο Μπραντ έχει γνωρίσει την Ινές στα παιδιά του, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος στηρίζουν ο ένας τον άλλον, καθώς «δέθηκαν» από τα δύσκολα, ομολογουμένως, διαζύγιά τους. 

Ο πρώην σύζυγος της Ινές, ο 40χρονος πρωταγωνιστής του «The Vampire Diaries», Paul Wesley, κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου, πέντε μήνες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού τους από εκπρόσωπο. 

«Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και έλαβε χώρα πριν από πέντε μήνες. Ζητούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Ινές και ο πρώην σύζυγός της δεν έχουν παιδιά, οπότε είναι πιθανό το διαζύγιό τους να είναι μια εύκολη υπόθεση, σε σχέση με το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και τη «μάχη» για την επιμέλεια με την Τζολί. 

«Η Ινές δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτεται για τη σχέση του η Αντζελίνα Τζολί», αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος. «Στην πραγματικότητα θέλει να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος με κάποια άλλη», προσθέτει. 

Τον Νοέμβριο, το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους ήταν απίστευτα τρυφεροί μεταξύ τους και αγκαλιάζονταν συνεχώς. Έκτοτε, πολλοί τους έχουν δει μαζί, ενώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ήταν στο πάρτι για την πρεμιέρα της ταινίας «Babylon» στο Λος Άντζελες. 

Πηγή: skai.gr