Η αγάπη μοιάζει να μην κοστίζει τίποτα, όπως αποκαλύπτει ο κοσμηματοπώλης της Τζένιφερ Λόπεζ, για το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Μπεν Άφλεκ το 2002.

Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι το εν λόγω 6,1 καρατίων ροζ διαμάντι από τον Harry Winston κοστίζει πλέον τουλάχιστον 12 εκατ. δολάρια, σε κλίμακα πάνω από 1,069 αύξηση κατά τις αρχές του 2000, με το αρχικό ποσό να ήταν 1,2 εκατ. δολάρια.

 

Ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η Τζένιφερ έχει στην κατοχή της ακόμη το δαχτυλίδι, αλλά σύμφωνα με την manager της, απ’ όσο ξέρει δεν είχε επιστραφεί ποτέ. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα, οι φίλοι του ζευγαριού να την δουν να το ξαναφορά, καθώς τόσο η Λατίνα σταρ όσο και ο ηθοποιός έχουν θεαθεί να φορούν παλαιότερα δώρα που είχε κάνει ο ένας στον άλλο.

Με την τραγουδίστρια, να αναφέρει τότε στους δημοσιογράφους, «Είναι το πιο μαγικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Ακόμη το χαζεύω, ξέρετε;», ενώ όσον αφορά τον Μπεν και την εξήγηση που της έδωσε για το δαχτυλίδι, «Απλά ήθελα να σου δώσω κάτι που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να έχει».

Πηγή: Must