Θρίλερ στην Άρτα: Βρέθηκε ο 38χρονος αγνοούμενος - Nεκρός εντοπίστηκε ο πατέρας του

Για συμπλοκή με τον πατέρα του μίλησε ο γιος, που ωστόσο φέρεται να είναι ψυχολογικά ασταθής -  Πατέρας και γιος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη 

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Δραματικό το τέλος της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου που εδώ και μια βδομάδα αγνοούνταν από την Αρτα καθώς ο 65χρονος πατερας εντοπίστηκε νεκρός.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος σε μια στάνη στην περιοχή Σεργουλα της Φωκίδας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν πολύ ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος.

Ο 38χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ενω αναμένεται την επόμενη ώρα να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην διπλή υπόθεση εξαφάνισης.

Δεν ήταν αίσιο όμως το φινάλε και για τον 65χρονο πατέρα του καθώς εντοπίστηκε η σορός του σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε ο γιος του.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής και ταυτοποιήθηκε πως η σορός ανήκει στον αγνοούμενο ενώ τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δείξει η νεκροψία νεκροτομή.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το άψυχο σώμα του 65χρονου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Απαντήσεις αναζητώνται από την εξέταση του γιου, που σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, φέρεται να είναι ασταθής ψυχολογικά και δεν είναι εύκολη η συνεννόηση μαζί του. Εως τώρα, ο γιος φέρεται να έχει πει ότι τσακώθηκε στη διαδρομή από τη Λαμία προς την Άρτα με τον πατέρα του και τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι. Υποστήριξε δε, ότι ότι ο πατέρας ήταν αυτός που τον χτύπησε πρώτος. 

Πηγή: skai.gr