Βιασμός στον Κολωνό: Στον Εισαγγελέα ο 3ος συλληφθείς «πελάτης» - Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Ο 33χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Νωρίτερα είχαν ταυτοποιηθεί δύο ακόμα άτομα για συνομιλίες - Προσήλθαν αυτοβούλως, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς αργά χθες τη νύχτα ένας 33χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε και καταθέτει στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Νωρίτερα είχαν ταυτοποιηθεί δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 36 και 35 ετών, για συνομιλίες με το κορίτσι στην διαδικτυακή εφαρμογή. 

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Και τα δύο άτομα δήλωσαν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.
Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, 
 

Πηγή: skai.gr