Τζόκερ: Οnline το χρυσό δελτίο- Πώς με 5 ευρώ κέρδισε 2,4 εκατ. ευρώ

Με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά και 5+1 αριθμούς δικής του έμπνευσης κατέκτησε το έπαθλο των 2,4 εκατ. ευρώ ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης ΤΖΟΚΕΡ. Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός παίκτης κέρδισε 2.432.537,50 ευρώ, συμπληρώνοντας ένα δελτίο με 10 στήλες, που κόστισε 5 ευρώ. Μία από αυτές τις 10 στήλες περιείχε τον νικηφόρο συνδυασμό αριθμών που έβγαλε η κληρωτίδα.

Το δελτίο κατατέθηκε μέσω του ΤΖΟΚΕΡ online, όπου ο νικητής, στο πλαίσιο της εύκολης και γρήγορης εγγραφής του, έχει δηλώσει και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθούν τα κέρδη. Έτσι, ο Δεκέμβριος έκανε ποδαρικό με το δεξί για έναν τυχερό παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ online, ο οποίος συμπληρώνοντας ένα δελτίο – πιθανότατα από το σπίτι του – έγινε εκατομμυριούχος.

Για 3η φορά νικητής του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ online

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης είναι ο πρώτος νικητής του 2020 που κερδίζει το τζακ ποτ μέσω διαδικτύου. Τον Νοέμβριο του 2019, ένας τυχερός είχε κερδίσει σχεδόν 4,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ online, με ένα δελτίο που κόστισε 3 ευρώ. Τρεις μήνες νωρίτερα, τον Αύγουστο του 2019, βρέθηκε ο πρώτος διαδικτυακός νικητής που, με ένα δελτίο αξίας 5 ευρώ, κέρδισε σχεδόν 6,8 εκατ. ευρώ.  

Πηγή: skai.gr