Τρίκαλα: Θα «μιλήσει» το κινητό της 16χρονης- Δολοφονία καταγγέλλουν οι γονείς

Τρίκαλα: Θα «μιλήσει» το κινητό της 16χρονης- Δολοφονία καταγγέλλουν οι γονείς

Αίτημα άρσης του απορρήτου του κινητού της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί στην περιοχή του Αϊ Λιά στην Τρίκαλα, καθώς και αίτημα καταγραφής σημάτων από κινητά στην περιοχή τις ίδιες ώρες, αναμένεται να κατατεθεί το προσεχές διάστημα σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Για την δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με τον θάνατο της 16χρονης χθες τα ξημερώματα στα Τρίκαλα, ενημερώνεται από το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής.

Ο δικηγόρος ήδη καταθέσει αίτημα να παραστεί πραγματογνώμων ορισμένος από την οικογένεια, κατά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 16χρονης. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα το πρωί, ωστόσο λόγω των εξελίξεων μεταφέρεται για αργότερα το απόγευμα.

Η οικογένεια απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και επιμένει σε αυτό της “δολοφονίας”. Εντωμεταξύ κλειδί στην όλη υπόθεση πιθανόν να είναι οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η ανήλικη και γι’ αυτό αναμένεται να κατατεθεί σχετικό αίτημα άρσης του απορρήτου και καταγραφής των σημάτων των κινητών που βρέθηκαν στον τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Σημειώνεται πως η οικογένεια του κοριτσιού απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και μιλάει για δολοφονία αυτού. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο (26-27ετών) με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πηγή: trikalavoice.gr