Σε ανήλικο κορίτσι φαίνεται πως ανήκει η γυναικεία σορός που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον λόφο του Προφήτη Ηλία στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, ταυτοποιήθηκε και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικη και συγκεκριμένα για 16χρονη κάτοικο της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ανέφερε πως η σορός φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματος με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών και της αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες θανάτου της. 

 

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: TRIKALAVOICE.GR

Πηγή: skai.gr