Σε καραντίνα για προλητικούς λόγους ο Σπήλιος Λιβανός

Σε καραντίνα για προλητικούς λόγους ο Σπήλιος Λιβανός

Σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους τέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, μετά τη συνάντηση που είχε με συνάδελφό του βουλευτή, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Κατά τη συνεργασία που είχαν, τόσο ο υπουργός όσο και ο βουλευτής, τήρησαν  τις υγειονομικές οδηγίες, καθώς  φορούσαν και οι δύο μάσκα, κράτησαν την προβλεπόμενη απόσταση και συναντήθηκαν στο γραφείο με ανοικτά παράθυρα. 

Ο κ. Λιβανός, αμέσως μόλις ενημερώθηκε από την ιατρική υπηρεσία της Βουλής, υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Το τεστ θα επαναληφθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. 

Η προγραμματισμένη συμμετοχή του υπουργού στον εορτασμό της 195ης Επετείου της Εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, καθώς και το πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, με τηλεργασία, ενώ όλοι οι συνεργάτες του θα υποβληθούν σε τεστ και θα γίνει απολύμανση στο κτίριο του ΥΠΑΑΤ, επί της Αχαρνών 2. 
 

Πηγή: skai.gr