Άνδρας επιτέθηκε με εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα σε Γερμανίδα στη Ρόδο

Η 61χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά «αστυνομία» και τότε ο δράστης την άφησε

Ερευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός δράστη που επιτέθηκε με εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα σε μια Γερμανίδα διενεργούν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νότιας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 9/10 καταγγέλθηκε από μια 61χρονη Γερμανίδα, κάτοικο προσωρινά Κιοταρίου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της από άγνωστο το μεσημέρι σε παραλιακό δρόμο της περιοχής.

Η 61χρονη υποστηρίζει πως ενώ περπατούσε στον παραλιακό δρόμο πίσω από ξενοδοχείο είδε να ανεβαίνει από την παραλία ένας μελαμψός άντρας κοντού αναστήματος, με μαύρα μαλλιά και λίγα γένια και να κινείται προς το μέρος της.

Η 61χρονη συνέχισε να περπατάει όταν ξαφνικά το άτομο αυτό την έπιασε από πίσω αγκαλιάζοντάς την στην πλάτη. Της είπε ότι την αγαπάει και την κράταγε σφιχτά.

Η 61χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά «αστυνομία» και τότε ο δράστης την άφησε. Παρατήρησε ότι ο άγνωστος δράστης είχε τα γεννητικά του όργανα εκτεθειμένα έξω από το παντελόνι και αποχώρησε από το σημείο τρέχοντας.

Ο άγνωστος δράστης εθεάθη από την παθούσα πριν από μία βδομάδα στην ίδια περιοχή πάλι με τα γεννητικά του όργανα εκτεθειμένα. Διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: dimokratiki.gr