Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο «κλειδί» - Ο Τούρκος υπήκοος έμενε στη μισθωμένη κατοικία των 6 θυμάτων

Η σύλληψή του δεν αφορά στις δολοφονίες, αλλά για παράνομη οπλοκατοχή

Ρεπορτάζ, Μάκης Συνοδινός

Τα ξημερώματα έγινε επιχείρηση της αστυνομίας και συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως γνωρίζει πρόσωπα που εμπλέκονται στην δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Ο άντρας θεωρείται «πρόσωπο-κλειδί», και απεικονίζεται στη φωτογραφία που έχει δει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τα θύματα.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο συλληφθείς θα δώσει κρίσιμες πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου, αλλά και το ρόλο του Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγες ώρες μετά το αιματοκύλισμα στη Λούτσα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Τούρκος είχε επισκεφτεί επανειλημμένα το σπίτι των θυμάτων στη Λούτσα, και μέλημα των αρχών είναι να ερευνήσουν αν ο συλληφθείς είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ δολοφόνων και θυμάτων.

Η σύλληψη του ωστόσο έγινε για παράνομη οπλοκατοχή, και όχι για εμπλοκή του στην ενέδρα θανάτου των συμπατριωτών του στη Λούτσα.
 

Πηγή: skai.gr