Ληστής εγκλωβισμένος σε αποθήκη

Αποκλεισμένος από αστυνομικούς μέσα σε ένα παλαιό κτήριο μεταξύ των οδών Πειραιώς και Κηφισού, βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος το μεσημέρι διέπραξε ληστεία στη Millenium Bank, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στον Πειραιά.

Μετά η ληστεία, ο δράστης, o οποίος είναι νεαρής ηλικίας, διέφυγε με μηχανάκι. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αποκλείσουν μέσα σε κτίριο, στο οποίο στεγάζεται παλαιά αποθήκη του ΙΚΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ληστής είναι οπλισμένος, ενώ ενδέχεται να φέρει και χειροβομβίδα.

Ανδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο κτήριο όπου έχει ταμπουρωθεί ο ληστής, προκειμένου να τον εντοπίσουν. Η επιχείρηση εντάθηκε, μετά από πληροφορίες ότι ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει από το κτήριο, αλλά εξ αιτίας της μεγάλης κινητοποίησης της αστυνομίας, ξαναμπήκε στο κτήριο.

Στην περιοχή έχει δημιουργηθεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι και τον Πειραιά, καθώς η Πειραιώς είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα μεταξύ των οδών Φαλήρου και Φλέμινγκ.

Μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3 ο διδάκτωρ εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής [ προέβλεψε έξαρση βίας στο μέλλον. Όπως είπε δεν πρόκειται για αυθαίρετο συμπέρασμα, καθώς έκρηξη βίας είχαμε και μετά το κραχ στην Αμερική.
Πηγή: skai.gr