Ένας νεαρός, ηλικίας 22-25 ετών, αδύνατο με ύψος 1,75 περίπου, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα χακί μπουφάν, φοράει κουκούλα και έχει τα χέρια στις τσέπες, σύμφωνα με το LamiaReport, το τελευταίο 15μερο έχει κάνει τουλάχιστον δυο επιθέσεις σε κοπέλες, που επέστρεφαν από διασκέδαση μόνες τους στο σπίτι, νυχτερινές ώρες. Και οι δυο έγιναν Σάββατο βράδυ.

Στη μια περίπτωση ο «σάτυρος» περίμενε στην πλατεία Λαού και ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα προς την οδό Όθωνος. Αρχικά λεκτικά να ζητά επίμονα διάφορα πράγματα και στη συνέχεια μόλις βρήκε ευκαιρία άρχισε να την «παρενοχλεί». Η κοπέλα τον απώθησε και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ για καλή της τύχη εκείνη την ώρα εμφανίστηκε και μια άλλη νεαρή γυναίκα και έτσι ο νεαρός εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Σε άλλη περίπτωση ακολούθησε το υποψήφιο «θύμα» από την πλατεία Ελευθερίας στην οδό Σκληβανιώτη και στο ύψος της οδού Μακροπούλου έκανε την επίθεση. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση περνούσε κάποιο αυτοκίνητο που τον έκανε να τραπεί σε φυγή.

Για τις επιθέσεις έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο έχει παρενοχλήσει κι άλλες κοπέλες, που όμως δεν έχουν καταγγείλει τις επιθέσεις στην αστυνομία, ώστε να έχουν καταγραφεί ως συμβάντα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι κοπέλες που κυκλοφορούν τις νυχτερινές ώρες μόνες τους στο κέντρο ή οπουδήποτε αλλού, να είναι υποψιασμένες και να έχουν πάρει τα μέτρα τους.

Εάν έχετε βιώσει κάτι ανάλογο ή γνωρίζετε κάτι γύρω από το παραπάνω θέμα να ενημερώσετε την αστυνομία.

Πηγή: Lamia Rerort