Ξυλοδαρμός σταθμάρχη-Μητέρα κατηγορούμενων σε ΣΚΑΪ: Κάποια πράγματα δεν γίναν όπως τα είπε το θύμα

Και ενώ στο φώς έρχονται νέα βίντεο από τους κατηγορούμενους του άγριου ξυλοδαρμού εις βάρος του 53χρονου σταθμάρχη, τη δική της εκδοχή των γεγονότων δίνει η μητέρα τους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Ενώ δεν ήταν εν ώρα εργασίας, τα προκαλούσε, χτύπησε το μεγάλο, «μπουκέτο» στο πρόσωπο, του προκάλεσε ζημιά στα σιδεράκια που φόρεσε. Του έκανε μπούλινγκ του δεύτερου, του τύπου «μη μιλάς εσύ, βγάλε τα σιδεράκια πρώτα».”

Η μητέρα μάλιστα ισχυρίζεται ότι το θύμα ήταν αυτό που επιτέθηκε στα παιδιά της.

“Ο κύριος ήταν πολύ προκλητικός, είχε βάλει το χέρι μέσα στην τσέπη απειλώντας τα ότι κάτι έχει και «θα σας φτιάξω εγώ όταν βγείτε έξω». Ορμώμενος στο μικρό, ο μεγάλος φοβήθηκε για την ασφάλεια του αδερφού του και του έχωσε ένα μπουκέτο τέλος πάντων, δεν ξέρω τι ήταν αυτό και από εκεί άρχισε το σκηνικό.”

Μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό, η ίδια λέει ότι ρώτησε τα παιδιά της γιατί το έκαναν..

“Μόνο κτήνη δεν είναι τα παιδιά μου. Κάποια πράγματα δεν γίναν όπως τα είπε το θύμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω, αν είναι καλά ο άνθρωπος. Μετά είπα στα παιδιά μου: «Γιατί τόσο;» Είχα μείνει κι εγώ σοκαρισμένη και μου λένε «μαμά, φοβηθήκαμε για τη ζωή μας», γιατί ο κύριος αυτός ήταν προκλητικός από την στιγμή που μπήκαν τα παιδιά μου στο βαγόνι.”

Τα δύο αδέρφια τα οποία κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και απείθεια σε βαθμό κακουργήματος, αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή. 
 

Πηγή: skai.gr