Στην αποκάλυψη ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα προχώρησε την Παρασκευή ο ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης, που πήρε την πρωτοβουλία να  μετατρέψει από την προσεχή Δευτέρα τον ιερό ναό της Παναγίας Αρχανών στην Κρήτη σε εμβολιαστικό κέντρο για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. 

«Στο χωριό δεν είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι... Αλλά και ένας να είναι, πρέπει τη ζωή του να τη σεβαστούμε και να τη σώσουμε. Από την ενορία όλοι το ασπάστηκαν και το επικρότησαν. Όμως στο Facebook δέχομαι υβριστικά μηνύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega. 

«Βλέποντας ότι ο κορωνοϊός είναι μεγάλος εχθρός του ανθρώπου, σκέφτηκα πόσο μπορεί να βοηθήσει η εκκλησία. Το μόνο όπλο που έχει η ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο. Προσπάθησαν να βοηθήσω, να πείσω κάποιους ανθρώπους που έχουν κάποιες αμφισβητήσεις ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όλοι» σημείωσε ο
πατήρ Ανδρέας. 

Για τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τον εμβολιασμό, ήταν ξεκάθαρος. «Πρέπει να σεβόμαστε την επιστήμη. Είναι καθαρά ιατρικό το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιερέας.
 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις