Αποτροπιασμός στη Κομοτηνή: 14χρονος πετάει στο αέρα και κλωτσάει γατάκι - Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Κομοτηνή: 14χρονος πετάει στο αέρα και κλωτσάει γατάκι - Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Σε βάρος του 14χρονου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ταυτοποιήθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ ο νεαρός, ηλικίας 14 ετών που απεικονίζεται σε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να κρατά μια γάτα και να την πετά στον αέρα. 

Όπως διακρίνεται στο βίντεο ένας νεαρός πετάει με τα χέρια του ένα γατάκι σε μεγάλο ύψος και στη συνέχεια το κλωτσάει πριν αυτό πέσει στο έδαφος, ενώ άλλα άτομα που βρίσκονται στο σημείο και καταγράφουν το περιστατικό, τον επιδοκιμάζουν για την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το νέο περιστατικό κακοποίησης ανέφεραν οι Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής στο λογαριασμό τους στο Facebook:

Μας έστειλαν βίντεο όπου νεαρός πετάει ψηλά στον αέρα γάτα και έπειτα την κλωτσάει σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου υπό τις επιδοκιμασίες άλλων παιδιών. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη

Πηγή: skai.gr