Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε αστυνομικούς και νεαρούς που είχαν προσέλθει στο Μέγαρο, προκειμένου να συμπαρασταθούν σε δύο συνομήλικούς τους, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, έπειτα από τη σύλληψή τους τα ξημερώματα για φθορές αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αφού επιστρατεύτηκε διμοιρία των ΜΑΤ. Υπό τα διακριτικά βλέμματα των τελευταίων οι περίπου 15 νεαροί μεταφέρθηκαν μπροστά στην κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων.
Όσον αφορά τους δυο συλληφθέντες, πρόκειται για έναν 26χρονο σπουδαστή σε ΙΕΚ και μια 21χρονη φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπέπεσαν στην αντίληψη διερχόμενου περιπολικού την ώρα που προκαλούσαν φθορές σε τρία σταθμευμένα οχήματα, στην οδό Ολύμπου.
Ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης τους απήγγειλε τις κατηγορίες και στη συνέχεια ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr