"Εφιάλτης" τροχονόμοι – γερανοί

Κυριολεκτικά... εξόρμηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες άνδρες της Τροχαίας "μοιράζοντας" κλήσεις σε όσους έχουν σταθμεύσει παράνομα τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" οι εντολές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν σαφείς: "Στην Πανεπιστημίου υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε ακόμα στα γραφεία σας;".

Καθημερινά στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας περιπολούν 250 τροχονόμοι και σε πρώτη φάση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο εμπορικό κέντρο, ενώ ήδη έχουν δοθεί εντολές να αυξηθούν οι έλεγχοι και σε άλλες προβληματικές περιοχές, όπως Καλλιθέα, Γλυφάδα, Κηφισιά, και σε άξονες της πρωτεύουσας.

Στους δρόμους έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι γερανοί της τροχαίας, ειδικά σε σημεία όπου τα ΙΧ αυτοκίνητα εμποδίζουν τη διέλευση των λεωφορείων, όπως στη Σόλωνος, την Ασκληπιού και την Ιπποκράτους.

Από τις 9 Οκτωβρίου, που είχε ζητήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να απομακρυνθούν τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες από τα πεζοδρόμια, έχουν κοπεί περισσότερες από 19.000 κλήσεις, ενώ για χρήση κινητού σε οδηγούς, έχουν κοπεί τουλάχιστον 27.000 κλήσεις το τελευταίο δεκαήμερο.

ΝΟΜΙΜΑ PARKING MOTO ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
- Βουλής και Κολοκοτρώνη
 - Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου γωνία
- Καραγεώργη Σερβίας (γωνία με Σταδίου)
 - Πειραιώς και Σωκράτους γωνία
- Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη γωνία
- Στουρνάρη και Τζορτζ γωνία
- Τέρμα οδού Κανάρη, στο Κολωνάκι
- Σταδίου και Ι. Παπαρηγοπούλου, πλατεία Κλαθμώνος.
Πηγή: skai.gr