Μήνυση κατά Γεωργιάδη από τον ρ/σ «Στο Κόκκινο» - η απάντηση του υπουργού Υγείας

Μήνυση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη κατέθεσε τη Δευτέρα ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο μετά τις δηλώσεις του στο Mega.

«Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στη Βουλή τη γραπτή συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργιάδης στο τηλεοπτικό κανάλι, κάνοντας μάλιστα λόγο για άρθρο εναντίον του, που διοχετεύτηκε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, προς την Αυγή.

«Είμαστε ένας ραδιοφωνικός σταθμός που προσπαθούμε να αντλήσουμε χρήματα από την αγορά, γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια. Στην δική μου εκπομπή υπάρχει και ένθετο για την υγεία και έχουμε μια δίμηνη συμφωνία με τη φαρμακευτική Sanofi και θα κάνουμε κι άλλες διαφημίσεις. Περιμένουμε κι άλλες απαντήσεις για διαφήμιση από άλλες εταιρείες. Ποινικοποιείται η ελεύθερη αγορά;» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και το Νίκο Ευαγγελάτο ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης. Πρόσθεσε ότι το συνολικό ποσό των δυο διαφημιστικών σποτ στο σταθμό είναι περίπου 3.600 ευρώ.

Απαντώντας στη μήνυση, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι «καλοδεχούμενη, γιατί έτσι θα καταλάβει ο κόσμος με ποιους έχουμε να κάνουμε».

Πάντως, δήλωσε έκπληκτος, γιατί όπως είπε, δεν κατηγόρησε τον ραδιοσταθμό ότι έκανε κάτι παράνομο. «Εγώ», τόνισε, «κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ για συναλλαγή και εάν κάποιος πρέπει να μού κάνει μήνυση είναι το κόμμα.»

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ