Συνάντηση Γ. Παπανδρέου – Χ. Αλμούνια

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μας έβαλε υπό επιτήρηση για μικροκομματικούς σκοπούς και αυτό το έκανε για να αθετήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις της έναντι του ελληνικού λαού τον οποίο ξεγέλασε συνειδητά, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον επίτροπο Χοακίν Αλμούνια.

Η συνάντηση με τον επίτροπο Αλμούνια πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και διήρκησε περί τα τρία τέταρτα. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην επίτροπος Βάσω Παπανδρέου.

Στη σύντομη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ιστορία της επιτήρησης προκάλεσε διεθνή διασυρμό της χώρας μας ο οποίος διασυρμός συνεχίζεται με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τρία χρόνια ζούμε την οπισθοδρόμηση, σημείωσε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση έξοδο της χώρας από την επιτήρηση και αυτό όπως είπε τόνισε και στον επίτροπο Αλμούνια.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι αυτό που θα μείνει από όλη την ιστορία της επιτήρησης θα είναι υψηλότερος ΦΠΑ, μηδενικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, περικοπές και υποχρηματοδότηση της παιδείας και της υγείας το ίδιο και για τις δημόσιες επενδύσεις κλπ.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα επαναφέρει τη διαφάνεια στη δημόσια οικονομία, τη δίκαιη διανομή του πλούτου και την προοπτική της ελπίδας για τους Έλληνες πολίτες.

Ο Επίτροπος Αλμούνια δεν προέβη σε δηλώσεις.
Πηγή: skai.gr