Bouclé trend: Μία τάση που θα βρεις στην ντουλάπα της μαμάς, θείας, γιαγιάς

Η bouclé τάση έκανε το ντεμπούτο της τη δεκαετία του 1950, και έκτοτε θεωρείται μια από τις πιο κομψές και σαγηνευτικές επιλογές που μπορείς να προσθέσεις σε κάθε εμφάνισή σου. Bouclé σακάκια, πανωφόρια, φούστες και πολλά ακόμη fashion items, έχουν βρει νέους τρόπους για να κυριαρχήσουν στη χειμερινή (ή μη) γκαρνταρόμπα μας.

Και σε περίπτωση που δεν έχεις αντιληφθεί πλήρως σε τι αναφερόμαστε, αξίζει να σου τονίσουμε ότι δεν μιλάμε για τίποτα παραπάνω παρά για τα κλασικά fashion items που χαρακτηρίζονται για την ιδιαίτερη πλέξη τους, η οποία φυσικά παραπέμπει σε ένα είδος μπούκλας.

Αν κι εσύ ψάχνεις έναν νέο τρόπο για να εδραιώσεις τις εμφανίσεις σου, να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση ή ακόμα και να πειραματιστείς με πιο κλασικές δημιουργίες, τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τις παρακάτω εικόνες.

Bouclé trend και pastel αποχρώσεις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders)

Όσο κι αν αγαπάμε ένα total-black outfit, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την κολακευτική δύναμη των pastel αποχρώσεων. Ναι, οι pastel αποχρώσεις φαντάζουν η ιδανική επιλογή και τους χειμερινούς μήνες. Εξάλλου, ποια γυναίκα δεν επιθυμεί κατά καιρούς να προσθέτει μια διασκεδαστική και girly πινελιά στις εμφανίσεις της;

Bouclé σακάκι και mini φούστα 

Όταν η bouclé τάση συναντά το checkerboard print, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι καθηλωτικό. Ίσως η παραπάνω εμφάνιση είναι η πιο iconic αναφορά για ένα άκρως δυναμικό και cool outfit. Πραγματικά, αν θέλεις να κινηθείς μακριά από τις κλασικές εμφανίσεις και να δημιουργήσεις ένα σύνολο που εκπέμπει όλη τη λάμψη σου, τότε δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στη συγκεκριμένη εικόνα.

Bouclé σετ 

Αυτό το σετ είναι το must-have κομμάτι που χρειάζεται η ντουλάπα σου. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας και για οποιαδήποτε περίσταση, ένα σετ με τη συγκεκριμένη πλέξη μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σου. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Bouclé playsuit 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Δεν θα το κρύψουμε. Η παραπάνω εμφάνιση έχει κατακτήσει την κορυφή των επιλογών μας. Άκρως αριστοκρατική, δυναμική και κομψή, η συγκεκριμένη εικόνα αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τους λόγους για τους οποίους κυριαρχεί η bouclé τάση. Μια puff-sleeve μπλούζα, θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα εορταστική συλλογή της Jo Malone υπόσχεται υπέροχα χριστουγεννιάτικα αρώματα

H Halle Berry αποδεικνύει ότι το “Bruised” ήταν η σωστότερη επιλογή για να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Πηγή: savoirville.gr
TAGS: ρούχα