Βόρεια Καρολίνα: Τα πέρασε για κουταβάκια και τελικά ήταν μωρά αρκουδάκια

Βόρεια Καρολίνα: Τα πέρασε για κουταβάκια και τελικά ήταν μωρά αρκουδάκια

Μεγάλη έκπληξη περίμενε άνδρα στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς γυρνώντας σπίτι του βρήκε μια κούτα με… κουτάβια, όπως στην αρχή νόμιζε. Ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, αλλά όταν οι αστυνομικοί αντίκρυσαν τα «κουτάβια» έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι τελικά δεν ήταν σκύλοι, αλλά αρκουδάκια.

«Δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκουμε μαύρες αρκούδες στην περιοχή», δήλωσε ο Σερίφης του Κάμντεν Κάουντι, Κέβιν Τζόουνς στο CNN. «Αλλά να βρει κάποιος μωρά μαύρα αρκουδάκια σε ένα χαρτόκουτο έξω από το σπίτι του, τυλιγμένα σε ρούχα για να τα κρατήσει ζεστά, ναι, αυτό είναι πολύ περίεργο.»

Ο Σερίφης Τζόουνς δήλωσε ότι το άτομο που παράτησε τα μικρά αρκουδάκια πιθανότατα τα βρήκε τυχαία, τα έβαλε σε ένα κουτί και απλώς τα άφησε στο σπίτι του κάποιου άλλου όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να τα κρατήσει.

Τα αρκουδάκια πήρε ο Οργανισμός Άγριας Ζωής της Βόρειας Καρολίνας και θα απελευθερωθούν ξανά στην άγρια φύση όταν μεγαλώσουν.

Ο Οργανισμός πρόκειται, επίσης, να διερευνήσει που βρέθηκαν τα μωρά.

Όσο για τον άνθρωπο που τα βρήκε, είναι τυχερός, καθώς θα μπορούσε να είχε δεχτεί επίθεση από τη μαμά τους.

«Οι αρκούδες προστατεύουν πολύ τα μικρά τους. Αν είχε εντοπίσει τα μωρά της από τη μυρωδιά τους στο σπίτι του, θα μπορούσε να κατέληγε διαφορετικά», είπε ο Σερίφης Τζόουνς.
 

Πηγή: CNN