Νέο… δακρύβρεχτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ Χάρι – Μέγκαν στο Netflix

Ακόμα περισσότερα δάκρυα και «βόμβες» για την κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από την βασιλική οικογένεια

Στη δημοσιότητα έδωσε το Netfilx ένα δεύτερο τρέιλερ για τη πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και τις δυσκολίες που πέρασαν ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Σε αυτό οι πρώην Σάσεξ κάνουν περισσότερες αποκαλύψεις  σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας» , υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς». 

Στο μονόλεπτο βιντεάκι, ο Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι»  και  μιλά για «τον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό (της μοναρχίας)».

Ενώ μιλά, προβάλλονται πλάνα της μητέρας του, Νταϊάνα, και της Κέιτ, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που καταδιώκονται  από φωτογράφους. 

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ένας φίλος του ζευγαριού ακούγεται να ισχυρίζεται ότι ο λόγος που το ζευγάρι υπέστη τόσα δεινά ήταν «το φυλετικό μίσος». Παράλληλα, εμφανίζεται ένας εξοργισμένος Χάρι να κρύβει το πρόσωπό του καθώς η Μέγκαν περνά από πίσω του, ενώ είναι έγκυος στην κόρη τους, Λίλιμπετ.

Η Μέγκαν λέει: «συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να με προστατέψουν» και ξεσπά για άλλη μια φορά σε κλάματα. Επίσης, η πρώην δούκισσά, άβαφτη και απλή, με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, φαίνεται ταραγμένη  καθώς η δικηγόρος των Sussexes, Jenny Afia, λέει στην κάμερα: «Υπήρξε πόλεμος εναντίον της Μέγκαν , για να υποστηρίξει τις ατζέντες των άλλων».

Το τρέιλερε τελείωνει με τον πρίγκιπα Χάρι να ολοκληρώνει προειδοποιώντας:«Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια - εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

Το πρώτο τρέιλερ είχε δοθεί στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες ενώ το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα., την ημερομηνία πρεμιέρας. Ωστόσο, η προβολή του ντοκυμαντέρ αναμένεται να φέρει νέο πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ καθώς αναμένονται να γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για το Megxit.

Πηγή: skai.gr