Κλείσιμο

José Andrés: Ο καταξιωμένος σεφ ταξιδεύει και μαγειρεύει στην Ισπανία με τις κόρες του - Δείτε video

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 Δεκεμβρίου

Ο καταξιωμένος σεφ Χοσέ Αντρές θα επιστρέψει στις ρίζες του για ένα νέο ντοκιμαντέρ, που θα γυριστεί στην Ισπανία.

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery+ με τίτλο «José Andrés and Family in Spain», θα ακολουθεί τον Αντρές στην εξερεύνηση της γενέτειράς του του μαζί με τις τρεις κόρες του. Ταυτόχρονα θα μαγειρεύει πολλά από τα τοπικά πιάτα που διαμόρφωσαν την εξέλιξή του ως σεφ.

«Η Ισπανία είναι η χώρα στην οποία γεννήθηκα και απ’ όπου ξεκίνησε το πάθος μου για τη μαγειρική», αναφέρει ο Χοσέ Αντρές στο πρώτο τρέιλερ της σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 Δεκεμβρίου.

«Η Ισπανία είναι βαθιά στην ψυχή μου και το φαγητό της με έχει κάνει αυτό που είμαι, σεφ που λατρεύει να ταΐζει τον κόσμο» υπογραμμίζει.

Το τρέιλερ δείχνει τον Αντρές μαζί με τις τρεις κόρες του, Καρλότα 23 ετών, Ινές 21 ετών και Λουσία 18 ετών να ταξιδεύουν στην Ισπανία και να απολαμβάνουν τοπικά αξιοθέατα και εμπειρίες στη διαδρομή.

Μεταξύ άλλων επισκέπτονται μεγάλες πόλεις όπως η Βαρκελώνη και η Μαδρίτη, καθώς και την πόλη Ρόζες της Καταλονίας, όπου ο Αντρές ξεκίνησε την καριέρα του στο θρυλικό (και πλέον κλειστό) εστιατόριο «El Bulli».

Ο σεφ, με έδρα το Μέριλαντ, αναφέρει: «Μετακόμισα στην Αμερική πριν από τρεις δεκαετίες και μεγάλωσα την οικογένειά μου εδώ. Και τώρα πηγαίνω τις κόρες μου, την Καρλότα, την Ινές και τη Λουσία, στην αγαπημένη μου πατρίδα».

Ο Χοσέ Αντρές είναι ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης World Central Kitchen, η οποία πριν από 12 χρόνια συγκροτήθηκε από ομάδα εθελοντών και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας σε καταστροφές.

Πηγή: skai.gr
TAGS: σεφ