Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γιατί χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν;

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γιατί χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν;

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής των 90's. Φήμες μιλούν για επανασύνδεσή τους μετά και τον χωρισμό της JLo με τον Α-Rod. Μάλιστα κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες με συναντήσεις τους.

Bέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς το ζευγάρι είχε πάντα άριστες σχέσεις, όπως αναφέρει άτομο του κύκλου τους στο People, παρότι δεν κατάφεραν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κι ας ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο.

Ο πραγματικός λόγος που δεν προχώρησε η σχέση τους ήταν διότι ο Μπεν δεν άντεχε την τόση ενασχόληση των media με την σχέση τους, ειδικά την περίοδο εκείνη που η JLo έχτιζε την καριέρα της και μονοπωλούσε το ενδιαφέρον ως η ''νέα sexy λατίνα του Hollywood''.

Γνωρίστηκαν το 2001 στην ταινία Gigli όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, τον χορευτή Cris Judd αλλά πήραν διαζύγιο τον Ιούλιο του 2000. Λίγο καιρό μετά γεννήθηκε το Bennifer και τον Νοέμβριο του 2002 η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο γάμος τους προγραμματίστηκε για τον Σεπτέμβριο του 2003 αλλά δεν έγινε ποτέ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την αναβολή του γάμου λίγες μέρες πριν την τελετή προκαλώντας φυσικά απογοήτευση στους θαυμαστές τους.

Ο χωρισμός τους έμεινε μυστήριο για χρόνια, μέχρι που ο Μπεν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά σε μία συνέντευξή του το 2008.

“Πιστεύω ότι η Τζεν κι εγώ κάναμε λάθος στο ότι ερωτευτήκαμε, ήμασταν ενθουσιασμένοι και ίσως πολύ προσβάσιμοι”, εξήγησε.

Κάτι ανάλογο είπε και η Τζένιφερ σε δική της συνέντευξη το 2016: “Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια δημόσια σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί στη γέννηση των tabloid και ήταν σαν ΄Θεέ μου’. Υπήρχε πολύ πίεση”. 

Πηγή: must