Survivor: Μια ομάδα «μόνος του» ο Σάκης - «Έκρηξη» Ηλία κατά Τριαντάφυλλου (vids)

Σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο της Κυριακής, δημιουργήθηκαν δύο νέες ομάδες, σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Αρχηγοί είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα. Στους Κόκκινους βρίσκονται πλέον ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη. Στους Μπλε, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στην ομάδα των Amigos para siempre δεν άρεσε καθόλου, που ο Τριαντάφυλλος τραγουδούσε στην αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη. «Συνεχίζει, ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι, οπότε συνεχίζουμε όπως ήμασταν. Για δέκατη φορά μέσα. Άλλοι καλοπερνάνε. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ειρωνεύεται όσους τον ψήφισαν και να συνεχίσει να γλεντά στον ‘Αγιο Δομίνικο» είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι. Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος λέγοντας: «Ένα άτομο που του χαρίσαμε τις ασυλίες κι έτρωγε με χρυσά κουτάλια. Σπάγαμε εμείς τα πόδια μας για χάρη του. ‘Εφυγε η Νικόλ, ένα πολύ καλό κορίτσι και δεν το σεβάστηκε και τραγουδούσε. Ήταν πολύ εριστικός, δεν μου άρεσε καθόλου. Χάρηκαν που έφυγε η φίλη μας και τώρα λέει Amigos παρά πέντε.»

Μετά την διαμόρφωση των ομάδων στο Survivor, οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο που περιλάμβανε και βόλτα με καταμαράν.

Στον στίβο μάχης, οι Μπλε ξεκίνησαν κερδίζοντας 5-1 όμως ακολούθησε μεγάλη ανατροπή και οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη με τρομερό Σάκη, ο οποίος έγραψε το τελικό 10-9 σε ένα συναρπαστικό ματς. Ο Τριαντάφυλλος πονούσε και δεν έμπαινε στον στίβο παρόλο που δεν είχε κάποια σύσταση από γιατρό. «Μία κουτσαίνει, μία δεν κουτσαίνει…» ΄ταν η ατάκα του Γιώργου Λιανού.

«Πυρά» κατά Ντάφυ και «έκρηξη» Ηλία Μπόγδανου

Μετά τον αγώνα που έδωσαν οι ομάδες αυτής της εβδομάδας στο Survivor και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε κυριολεκτικά ξέσπασαν.

Τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος χρησιμοποίησε τον πόνο στο πόδι του για να μην παίξει και να πάρουν φάουλ, με αποτέλεσμα ο Σάκης Κατσούλης να παίζει σχεδόν όλα τα runs και να καταρρέει.

O Ασημακόπουλος, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο καθώς και την Καρολίνα, αποφάσισαν να ξεμπροστιάσουν τον Ντάφυ πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο Ηλίας ξεσπάσε πολύ έντονα  βούρκωσε από θυμό, λέγοντας πως δεν σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι περισσότεροι παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί.

«Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας», είπε ο Ηλίας με τον  Ασημακόπουλο μάλιστα να αποκαλεί τον Τριαντάφυλλο «μεγάλο καραγκιόζη».

Η Κόκκινη πλέον «φαμίλια» μαζί με την Ελένη, απόλαυσε φαγητό και βόλτα με καταμαράν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να μπει στον τάκο με αντίπαλο τον Ντάφυ για να τον διώξει από το παιχνίδι αλλιώς θα αποχωρήσει ο ίδιος!. «Ή εγώ ή αυτός», είπε.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr