Περνάει… καλά ο Jeff Bezos στις διακοπές - Είναι ερωτευμένος με την αρραβωνιαστικιά του και δεν το κρύβει

Ο πλουσιότερος γαμπρός του κόσμου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στη Γαλλία με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Ο Jeff Bezos εθεάθη να κάνει ερωτικά… «ακροβατικά» με την αρραβωνιαστικιά του πάνω στο superyacht «Koru», αξίας 500 εκατ. δολαρίων, στο Κάπρι της Ιταλίας. 

Το ζευγάρι καθόταν ο ένας δίπλα στον άλλον σε έναν υπαίθριο καναπέ, όπου συνομιλούσαν «παιχνιδιάρικα», ενώ ο Jeff Bezos έδωσε στην αγαπημένη του ένα παθιασμένο φιλί. Ο 59χρονος Jeff Bezos φορούσε ένα λευκό πουκάμισο πόλο, ενώ η 53χρονη Sánchez έκανε τη διαφορά, φορώντας μαύρα αθλητικά ρούχα. Μετά το παθιασμένο φιλί τους, το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του δίπλα στη θάλασσα. 

Ο πλουσιότερος γαμπρός του κόσμου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στη Γαλλία με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που εκτιμάται ότι αξίζει 2,5 εκατ. δολάρια. Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο, ενώ ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη για να το γιορτάσει.

«Μόνο εγώ ζεσταίνομαι ή κάνει ζέστη έξω;», έγραψε η σύντροφός του στη λεζάντα μιας πρόσφατης φωτογραφίας στο Instagram, με τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων να επιδεικνύει τη γυμνασμένη του σωματική διάπλαση, ενώ βγαίνει από τη θάλασσα. «Είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος που ξέρω», δήλωσε στη WSJ. Magazine τον Ιανουάριο.

Πηγή: skai.gr