Η «καυτή» σύντροφος του Τζεφ Μπέζος: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ στο δείπνο γενεθλίων που της παρέθεσε - Φωτό - Βίντεο

Η Σάντσεζ εξέφρασε μέσω Instagram την «ευγνωμοσύνη» της για όλη την αγάπη που έλαβε από τους φίλους της και τον δισεκατομμυριούχο Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος, το βαθύπλουτο «αφεντικό» της Amazon, παρέθεσε στη φίλη του Λόρεν Σάντσεζ ένα δείπνο γενεθλίων σε στενό κύκλο το Σαββατοκύριακο μετά από ένα «λαμπερό» πάρτι στο οποίο έδωσαν το «παρών» μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ.

Μπέζος


Η Σάντσεζ εξέφρασε τη Δευτέρα μέσω Instagram την «ευγνωμοσύνη» της για όλη την αγάπη που δέχθηκε από τους φίλους της και τον δισεκατομμυριούχο, γιορτάζοντας τα 53α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pagesix στο πάρτι παραβρέθηκαν οι Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ και Κιμόρα Λι Σίμονς. 

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με μια τούρτα διακοσμημένη με ένα ελικόπτερο (η Σάντσεζ είναι πιλότος) που έγραφε: «Τα πιο καυτά 25α γενέθλια».



Αφού πέρασε χρόνο με μερικές από τις πιο στενές φίλες της, η Σάντσεζ συναντήθηκε με τον Μπέζος και τους υπόλοιπους φίλους και την οικογένειά της για μια δεύτερη γιορτή σε πιο στενό κύκλο.

Η Σάντσεζ επέλεξε να φορέσει ένα κατάμαυρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, ενώ ο ιδρυτής της Amazon, 58 ετών, ντύθηκε απλά, φορώντας ένα ολόμαυρο σύνολο.

Καταλήγοντας στην ανάρτησή της τόνισε ότι «ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο πολύ ότι την αγαπούν και την εκτιμούν».

Bezos

Πηγή: skai.gr