Anthony Anderson: Ο ηθοποιός και η μητέρα του πρωταγωνιστούν σε ταξιδιωτική εκπομπή

Η ταξιδιωτική σειρά ακολουθεί τον ηθοποιό και τη μητέρα του στην Αγγλία, την Ιταλία και τη Γαλλία

Ο ηθοποιός Άντονι Άντερσον και η μητέρα του Ντόρις Μπόουμαν επισκέπτονται πρωτεύουσες της Ευρώπης κάνουν μαθήματα μαγειρικής, εργάζονται σε αγρόκτημα, δοκιμάζουν σπάνια κρασιά στην ταξιδιωτική εκπομπή του E!, «Trippin' with Anthony Anderson και Mama Doris».

Η ταξιδιωτική σειρά ακολουθεί τον ηθοποιό και τη μητέρα του στην Αγγλία, την Ιταλία και τη Γαλλία. Οι αξέχαστες διακοπές τους ξεκινούν από το Λονδίνο με περιήγηση στα αξιοθέατα και συμμετοχή της Ντόρις Μπόουμαν στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Αφρικανικής Εβδομάδας Μόδας.

«Μου λένε συνέχεια η μητέρα μου είναι η πρωταγωνίστρια του σόου. Ότι εκμεταλλεύομαι την επιτυχία της, ότι πρέπει να αποκτήσω τη δική μου καριέρα και τη δική μου δουλειά. Ο κόσμος απολαμβάνει πραγματικά τη σειρά και αυτό που βλέπει ανάμεσα στη μητέρα μου και εμένα και αυτή τη σχέση», ανέφερε ο Άντονι Άντερσον.

Ο ηθοποιός που μεγάλωσε με τη μητέρα του στο Κόμπτον της Καλιφόρνια, αποφάσισε να την πάρει μαζί του για ένα ταξίδι ζωής έξι εβδομάδων στην Ευρώπη ως έναν τρόπο να την ευχαριστήσει που εγκατέλειψε τα δικά της όνειρα στο Χόλιγουντ για να τον μεγαλώσει. Και πήρε κάμερες μαζί για να καταγράψει τη διασκέδαση σε οκτώ επεισόδια, την εξερεύνηση της Γαλλίας, το κυνήγι τρούφας, ή την επίσκεψη σε αμπελώνα στην Ιταλία.

«Η μητέρα μου, μού έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν και ήθελα ως παιδί. Τώρα είμαι στη θέση να μπορώ να της δώσω όλα όσα θέλει και χρειάζεται», σημείωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στη συγκινητική στιγμή που αγόρασε χειροποίητα παπούτσια από την Ιταλία στη μητέρα του μία κίνηση, την οποία χαρακτήρισε συμβολική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ