Κλείσιμο

Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του έφερε τόσες ενδιαφέρουσες συναυλίες, που δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε

Το καλοκαίρι μπορεί τυπικά να τελείωσε, όχι όμως και η καλοκαιρινή διάθεση. Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι γεμάτος από τις πιο εκρηκτικές συναυλίες τόσο εγχώριων καλλιτεχνών που ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές περιοδείες τους, όσο και παγκοσμίου φήμης τραγουδιστών και αγαπημένων συγκροτημάτων. Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλες μια προς μια, γι’ αυτό και διαμορφώσαμε μια λίστα που θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις συναυλίες του μήνα.

  • Ο Γιάννης Αγγελάκας & 100°C στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Αγγελάκας

Σε μια πολύ ροκ, γιορτινή ημέρα μας προσκαλούν ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στην Τεχνόπολη. Οι συναυλίες τους μας δίνουν πάντα την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε φεστιβάλ, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσουμε λίγο ακόμα καλοκαίρι κι ας έχει τελειώσει. Επίτιμος καλεσμένος τους, το Παιδί Τραύμα, θα μας παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο «Μέινστριμ» για πρώτη φορά.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

  • «Μία αγκαλιά τραγούδια»: Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο

Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη εξαιρετικά στον μεγάλο δημιουργό Αντώνη Βαρδή, διοργανώνει στο Καλλιμάρμαρο το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Εκλεκτοί καλεσμένοι, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και συγκεκριμένα του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Γλυκερία, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας και πολλοί άλλοι θα είναι εκεί να τιμήσουν τον σπουδαίο συνθέτη, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Όλοι Μαζί Μπορούμε.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 10€

  • Η Νατάσα Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

Η Νατάσα Μποφίλιου

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Η Νατάσα Μποφίλιου ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τους μοναδικούς Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μας προσκαλούν για μια απολαυστική μουσική βραδιά, προτείνοντας παράλληλα μια ενδιαφέρουσα και μοναδική μουσική παράσταση.
Πότε; 4, 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

  • Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο

Η Άννα Βίσση

Είναι όντως στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρα μας. Η Άννα Βίσση, ως η απόλυτη ελληνίδα σταρ που έιναι, έχει καταφέρει να μας μαγνητίσει όλα αυτά τα χρόνια με τα πολυδιάστατα και iconic τραγούδια της. Γιορτάζοντας 50 χρόνια μουσικής καριέρας, θα βρεθεί στο Ηρώδειο και όλοι μαζί θα κψουμε στην πυρά ό,τι μας απασχολεί, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες της.
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: από 20€

  • Οι Κοινοί Θνητοί στο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Κοινοί Θνητοί

Οι Κοινοί Θνητοί έρχονται στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα μοναδικά τους κομμάτια. Το μοναδικό στυλ, το συνονθύλευμα πολλών διαφορετικών μουσικών ειδών και οι εκκωφαντικοί στίχοι είναι μερικά από τα στοιχεία που τους καθιστούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της εποχής μας.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13€ 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr