Απίστευτη σύμπτωση: Το όνομά της είναι Μπάρμπι Οπενχάιμερ κι ο κόσμος νομίζει ότι κάνει πλάκα

Η Μπάρμπι Οπενχάιμερ είναι συνταξιούχος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και γιαγιά 5 εγγονιών - Ο σύζυγος της έχει μακρινή συγγένεια με τον διάσημο φυσικό

Εξαιτίας των δύο ταινιών που σπάνε ταμία το φετινό καλοκαίρι, η 68χρονη από τη Μασαχουσέτη, Μπάρμπαρα «Μπάρμπι» Οπενχάιμερ, βρέθηκε ξαφνικά στην περίεργη θέση να εξηγεί πως αυτό είναι το πραγματικό της όνομα...

Η Μπάρμπι Οπενχάιμερ είναι συνταξιούχος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και γιαγιά 5 εγγονιών. Βρέθηκε σε περίεργη θέση λόγω της σχεδόν ταυτόχρονης κυκλοφορίας στους κινηματογράφους των ταινιών «Oppenheimer» και «Barbie».

Το περιοδικό Slate πήρε συνέντευξη από την Μπάρμπι Οπενχάιμερ (Barbie Oppenheimer), η οποία τόνισε ότι δύσκολα πιστεύει ο κόσμος που τη γνωρίζει αυτό το διάστημα πως αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

Μάλιστα, εξηγεί πως το επίθετό της έχει πράγματι σχέση με τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, καθώς ο σύζυγός της είναι τρίτος εξάδελφος του «πατέρα» της ατομικής βόμβας.

Η Οπενχάιμερ είπε αρχικά ότι «κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός».

Η Οπενχάιμερ πρόσθεσε ότι αυτή και ο σύζυγός της είδαν την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, επειδή «ήθελαν πραγματικά να δουν πώς απεικόνιζε την ιστορία του».

Η ίδια ανέφερε ότι έχει δει και τις δύο ταινίες και λάτρεψε τόσο τη «Barbie» όσο και το «Oppenheimer».

Πηγή: skai.gr
TAGS: Barbie