Mitch Rowland: Ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική του Harry Styles

Ο Ρόουλαντ εξήγησε ότι η ιδέα ενός σόλο άλμπουμ προέκυψε το 2019

Ο Μιτς Ρόουλαντ έχει συνηθίσει να βρίσκεται στη σκηνή μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές, καθώς ως μέλος συγκροτήματος του Χάρι Στάιλς έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο, από το Φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια έως το στάδιο Στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Τώρα, όμως, ο γεννημένος στο Κολόμπους του Οχάιο μουσικός θα αρχίσει τις σόλο εμφανίσεις. Ο Μιτς Ρόουλαντ είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Χάρις Στάιλς, Giant Music/Erskine Records και το άλμπουμ «Come June» , με το οποίο θα κάνει ντεμπούτο, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο Ρόουλαντ εξήγησε ότι η ιδέα ενός σόλο άλμπουμ προέκυψε το 2019, με το ομότιτλο τραγούδι να είναι το πρώτο που έγινε demo, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε στην άκρη για πολλούς μήνες, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τον Χάρι Στάιλς.

«Ήμασταν κοντά στο τέλος της δημιουργίας αυτού του άλμπουμ και το συγκεκριμένο τραγούδι βρέθηκε μπροστά μου» ανέφερε ο τραγουδιστής σε δελτίο Τύπου. «Δεν ήταν μέρος του σχεδίου λόγω του τρόπου που ηχογραφήθηκε – δεν το είχα φανταστεί ποτέ με τα υπόλοιπα τραγούδια. Αλλά μετά από κάποια επαναπροσέγγιση και ηχογράφηση όλων, αυτό το τραγούδι άρχισε να αποκτά ξανά σημασία. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό είναι ένα τραγούδι για τη Σάρα (Τζόουνς, ντράμερ του Στάιλς και σύζυγο του Ρόουλαντ]».

Ο Ρόουλαντ γνώρισε τον Στάιλς το 2016, όταν εργαζόταν σε πιτσαρία. Του δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη σύνθεση με το πρώην μέλος των One Direction στο πρώτο του σόλο άλμπουμ το 2017.

Η συνεργασία των Χάρις Στάιλς και Μιτς Ρόουλαντ οδήγησε στη δημιουργία πολλών από τις επιτυχίες του ποπ τραγουδιστή, μεταξύ άλλων το «Watermelon Sugar» και το βραβευμένο με Grammy LP του «Harry's House».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ