Κλείσιμο

Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες  

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

Τηλεόραση

  • «Στη σκιά του Καραβάτζιο» του Michele Placido: COSMOTE CINEMA1HD στις 21.00, Σάββατο 09/09

Πρεμιέρα στην cosmote TV για μια βιογραφική δραματική Ιταλό-Γαλλική ταινία εποχής του 2022. Ιταλία, 1610. Έχοντας ενημερωθεί για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο ο καταδικασμένος σε θάνατο Καραβάτζιο απεικονίζει θρησκευτικά θέματα, ο Πάπας Παύλος Ε’ αναθέτει σε έναν έμπιστό του να ερευνήσει τη ζωή του διάσημου ζωγράφου.

  • «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» του Frank Coraci: ΣΚΑΪ στις 21.00, Κυριακή 10/09

Κωμική περιπέτεια του 2004 με τους Jackie Chan, Steve Coogan και Jim Broadbent. Για να κερδίσει ένα στοίχημα, ένας εκκεντρικός Βρετανός εφευρέτης ξεκινά, μαζί με τον Κινέζο υπηρέτη του και έναν επίδοξο Γάλλο καλλιτέχνη, ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και κινδύνους σε όλο τον κόσμο σε ακριβώς 80 ημέρες.

Πλατφόρμες

  • «Μιάμιση Μέρα» του  Fares Fares στο NETFLIX

Νέο Σουηδικό θρίλερ δράσης με τους Fares Fares και Alexej Manvelov. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξανασμίξει με την κόρη του, ένας ένοπλος άνδρας εισβάλλει στο ιατρικό κέντρο όπου εργάζεται η εν διαστάσει σύζυγός του και την απαγάγει.

  • «Τα Πάνω Κάτω» του Louis Garrel στο CINOBO

Η νέα κορυφαία κοινωνική κωμωδία δράσης του Louis Garrel προστέθηκε στο Cinobo. Όταν ο Άμπελ μαθαίνει ότι η μητέρα του πρόκειται να παντρευτεί έναν άνδρα στη φυλακή, φρικάρει. Με τη βοήθεια της καλύτερης φίλης του, θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Αλλά η συνάντηση με τον νέο πατριό του μπορεί να του προσφέρει μια νέα «προοπτική».

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr